Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

У НН ІІМВСПН провели підсумкові атестації

У період із 5 по 9 червня у навчально-науковому інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук провели підсумкові атестації студентів першого (бакалаврського) рівня освіти.

Зважаючи на карантинні умови, захід був проведений у дистанційному форматі за допомогою платформи Google Meet. Головами екзаменаційних комісій стали: Войцехівська Ірина Нінелівна – доктор історичних наук, професор кафедри історії мистецтв Київського національного університету імені Тараса Шевченка на спеціальностях «Середня освіта (Історія)»; Заблоцький Володимир Валентинович – доктор наук з державного управління, професор, директор навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти на спеціальності «Політологія»; Суровцева Ірина Юріївна – «Соціальна робота» та Єнін Максим Наімович – кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» на спеціальності «Соціологія».

Більшість випускників ґрунтовно відповіла на додаткові запитання комісії та отримала позитивні результати у підсумковій атестації.

Сьогодні наші студенти стали випускниками, а завтра – кваліфікованими фахівцями та професіоналами своєї справи. Щиро радіємо за них і бажаємо їм миру, здоров’я, творчого натхнення та успішної творчої реалізації у професійній діяльності!

 

Навчально-науковий інститут історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024