Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Державна підсумкова атестація в НН ІнЕБ

5-10 червня 2023 року відбулася підсумкова атестація у студентів четвертого курсу навчально-наукового інституту економіки та бізнесу.

Першими державні іспити склали випускники спеціальності «Економіка» та «Маркетинг». Головою атестаційної комісії був Твердохліб Сергій Борисович, заступник генерального директора з реформування ПрАТ СВФ «Агротон». Під час відповідей на екзаменаційні запитання бакалаври запропонували досить багато цікавих рішень та розкрили ряд важливих питань сьогодення.

Успішно було проведено захисти бакалаврських робіт спеціальності «Менеджмент». Голова комісії Ольга Юріївна Чорна  – кандидат економічних наук, доцент кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу факультету економіки і управління СНУ ім. В. Даля відзначила достатньо високий рівень знань у здобувачів.

Також фахові іспити склали здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Гарну кваліфікацію випускників та набуті професійні компетентності відзначили голова атестаційної комісії Марта Юріївна Манухіна ‒ доцент кафедри обліку і оподаткування Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля, кандидат економічних наук, та члени екзаменаційної комісії.

Після вдалого складання іспитів та захисту робіт наші випускники незабаром отримають диплом, який дасть можливість працевлаштування на посади за спеціальностями, які так потрібні нашій державі!

Всім випускникам бажаємо світлої дороги в житті, наполегливості в досягненні поставленої мети та миру!

 

За інформацією НН ІнЕБ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024