Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Перші досягнення щодо співпраці

Угоди про співпрацю кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами з Громадською організацією «Міжнародна федерація арт-терапії та самореалізації особистості»

Кафедрою публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти ініційовано заключення угоди про співпрацю з Громадською організацією «Міжнародна федерація арт-терапії та самореалізації особистості» в особі голови правління Оленою Тараріною. Угода підисана 12.05.2033 ректором ДЗ «Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», професором Оленою Караман.

Є перші досягнення щодо співпраці. Зазначена організація виступає співорганізатором I Міжнародної науково-практичної конференціі «Інтерграція науки та практики управління в умовах соціокультурних трансформацій», яка відбулася на базі кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами Луганського національного університету імені Тараса Шевченка 25 травня 2023 р. У конференції також взяли участь голова правління Олена Тараріна та

Також першим спільним освітнім заходом є гостьова лекція (15.05.2023 р.), яку провела для здобувачі вищої освіти (другого) магістерського рівня зі спеціальностей 281 «Публічне управління та адміністрування», 073 «Менеджмент» (Управління навчальним закладом) супервізор у навчанні – Наталія Антонено, яка є координаторкою соціального проєкту «Разом» (https://razom.live/). Її власна сторінка у Фейсбуці: https://www.facebook.com/nataliya.antonenko.50.

Відео гостьової лекції доступно за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1r32TW2un0vhLDZ4grZl14A-9gttYkYCU/view?usp=sharing

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в освітній та науковій сферах.

 

За інформацією кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами
Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024