Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Урочистості з нагоди 100-річчя ФПН

У м. Миргороді 25 травня відбулися урочистості з нагоди 100-річчя факультету природничих наук Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Дякуємо гостинній Миргородчині за підтримку, за організацію урочистого зібрання для викладачів та студентів! Дякуємо випускникам та друзям за онлайн привітання. Звичайно, святкувати великим колом колективу викладачів, студентів, випускників, колег  та друзів будемо після ПЕРЕМОГИ!

За 100-років нашим факультетом пройдено складний, але успішний шлях становлення та розвитку. Запорукою цього успіху завжди була спільна робота викладачів та студентів факультету, керівництва університету.

Ми пам’ятаємо викладачів, співробітників, студентів та випускників, доля яких пов’язана з нашим факультетом.

Ми пишаємось тим, що на факультеті у різні часи працювали не просто висококваліфіковані фахівці, а Педагоги з великої літери, Науковці знані у всьому світі. І нині, у дуже непростих умовах, факультет є гідним членом великої дружної родини нашого Університету.

Ми щасливі, що десятки тисяч наших випускників сьогодні плідно працюють по всьому світу та гідно несуть ім’я – випускник факультету природничих наук Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Ми радіємо, що кожного року до нашого факультету приєднується все більше активних та креативних студентів. Віримо, що вони стануть гідними членами нашої студентської родини.

З особливою вдячністю ми згадуємо наших викладачів, студентів, випускників та друзів, які стали на захист нашої держави. Сьогодні понад 250 студентів та тисяча випускників нашого факультету боронять нашу країну у найгарячіших точках Луганщини, Донеччини, Харківщини, Дніпропетровщини, Запоріжжя та Херсонщини.

Не всі з них вже повернуться до дому… серед них Артем Гуртовий, Євген Яковець, Володимир Толкачов, Іван Бодак… Світла вічна пам ять всім загиблим Захисникам!

Дякуючи нашим Захисникам, ми впевнено дивимось у майбутнє!

Віримо, що попереду нас чекає Перемога, мир, злагода і нові здобутки, які будуть запорукою подальшого розвитку нашого факультету, рідної Альма-Матер, нашої рідної України!

Факультет природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024