Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Державна атестація на ФІМ

На факультеті іноземних мов відбулась державна атестація.

З 12 по 25 травня складали державні іспити здобувачі освітнього ступеня бакалавра за денною та заочною формами навчання спеціальностей: ,,Філологія. Східні мови та літератури (переклад включно), перша – японська. Мова і література (японська, англійська)ˮ, ,,Філологія. Східні мови та літератури (переклад включно), перша – китайська. Мова і література (китайська, англійська)ˮ та ,,Середня освіта. Мова і література (англійська, іспанська, німецька, французька)ˮ, 035.041 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська. Переклад (англійська, китайська).

Здобувачі освіти, не дивлячись на свою підготовку, дійсно хвилювались, але робоча атмосфера і підтримка екзаменаторів допомогли досягти позитивних результатів при написанні іспитів.

Головою екзаменаційної комісії у цьому році була Яніна Тягільцева – кандидат філологічних наук, доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Полтавського державного аграрного університету. Також екзаменаційну комісію очолювали виконуюча обов’язки декана факультету іноземних мов, докт доктор філологічних наук, професор Вікторія Дмитренко, кандидат педагогічних наук, в. о. завідувача кафедри романо-германської філології Ольга Юніна, виконуюча обов’язки завідувача кафедри теорії та практики перекладу, кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Перова, кандидат педагогічних наук, доцент, в. о. завідувача кафедри іноземних мов за професійним спрямуванням Світлана Шпетна та кандидат педагогічних наук, виконуюча обов’язки завідувача кафедри східних мов Дар’я Перепадя.

Усі випускники склали іспити на позитивні оцінки й підтвердили результати, які вони отримували протягом чотирьох років плідного навчання. Більшість випускників виявили бажання продовжити студентську кар’єру в нашому університеті на другому (магістерському) рівні вищої освіти.

Тому факультет іноземних мов бажає кожному випускнику нових звершень, натхнення та бажання залишитись у науковій і філологічній сферах, а також раді вітати кожного вже на магістратурі наступного начального року.

 

Інформаційний центр факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024