Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей ЛНУ імені Тараса Шевченка

26-27 травня команда Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту прийняла участь у заходах  «Ярмарок професій» та «День відкритих дверей»

«Ярмарок професій» та «День відкритих дверей» було проведено Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка для мешканців Лубенської громади. На презентаційній виставці спортивних досягнень, у фойє кінотеатру «Київська Русь», поряд з інформаційними стендами інших структурних підрозділів університету, були представлені медалі та нагороди, завойовані викладачами та студентами інституту фізичного виховання і спорту на чемпіонатах світу, Європи та національних змаганнях.

Директор НН ІФВіС, майстер спорту України міжнародного класу, член Національної збірної України з богатирського багатоборства Олександр ДУБОВОЙ провів для присутніх майстер-клас в підйомі  богатирської гантелі вагою в 50 кг.  Охочі подолати таку вагу знайшлися і в виставковому залі.

Також НН ІФВіС разом з відділом маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка та Луганським обласним відділенням НОК України провели під час виставки онлайн-зустріч «OLYMPIC LAB» за напрямком «Розвиток/добробут – пізнай себе»! з випускниками Луганської області в кількості 102 людини. Під час якої Олександр Дубовой розповів молоді про переваги навчання в ЛНУ Імені Тараса Шевченка та умови вступу до структурних підрозділів  університету.

Директорат інституту висловлює щиру подяку організаторам заходу та Голові Лубенської міської ради Олександру ГРИЦАЄНКУ, за надану можливість розповісти жителям Лубенщини про спортивне життя університету та презентувати інститут фізичного виховання і спорту майбутнім вступникам і всім любителям здорового способу життя, фізичної культури і спорту.

 

ДИРКЕТОРАТ НН ІФВіС!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024