День здоров’я в НН ІТОТТ
28.9.2021
У НН ІТОТТ відбувся День здоров’я.
Традиційно на початку осені в НН ІТОТТ проходить захід День здоров’я. Цьогоріч участь у ньому взяли здобувачі освіти з 1 по 4 курси.
На початку свята до здобувачів освіти звернувся заступник директора НН ІТОТТ з соціально-гуманітарної роботи Михайло Чумак. Він зазначив, що День здоров’я – це можливість для першокурсників познайомитись з традиціями інституту, а також налагодити більш міцні та дружні стосунки з здобувачами освіти старших курсів.
Захід проходив на території міського запасного футбольного поля. Там здобувачі освіти мали можливість не лише продемонструвати фізичну підготовку, а й свої кулінарні вміння. Так, здобувачі освіти традиційно прийняли участь в кулінарному конкурсі ,,Рецепти української кухніˮ. До складу журі конкурсу увійшли – проректор університету з науково-педагогічної роботи Олександр Бабічев та голова первинної профспілкової організації університету Володимир Мороз.
Здобувачі освіти кожної академічної групи презентували почесному журі традиційні українські страви. Варто зазначити, що учасники досить творчо підійшли до цього конкурсу та здивували журі свою креативністю в оформленні страв. Усі учасники конкурсу отримали солодкі призи, за що адміністрація НН ІТОТТ висловлює щиру подяку голові первинної профспілкової організації університету Володимиру Морозу.
Також захід не обійшовся без смачного куліша, який було приготовано за секретною рецептурою, яка на цьому заході традиційно передається від старшого покоління ІТОТТівців до молодшого.
Впродовж заходу усі охочі брали участь в естафетах, веселих іграх, конкурсах, які організував голова спортивного клубу Петро Ярошенко.
День здоров’я як завжди пройшов весело, гамірно, смачно та позитивно. Викладачі та здобувачі освіти НН ІТОТТ отримали заряд позитивних емоцій на весь навчальний рік.
Наприкінці свята було зроблено спільне фото, яке крізь роки буде всім учасникам заходу нагадувати про веселі та безтурботні студентські роки.
Навчально-науковий інститут торгівлі,
обслуговуючих технологій та туризму