Складання комплексного кваліфікаційного екзамену
8.6.2021
На кафедрі технологій виробництва і професійної освіти НН ІТОТТ проведено складання комплексного кваліфікаційного екзамену.
3-4 червня 2021 року на кафедрі технологій виробництва і професійної освіти навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму було проведено складання комплексного кваліфікаційного екзамену за фахом та захист дипломних проєктів здобувачів освіти 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 015 «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання.
Засідання екзаменаційної комісії відбулося у змішаній формі, в online- і offline-режимі. Іспит розпочався через організовану екзаменаційною комісією відеоконференцію на базі платформи «Skype». З привітальним словом виступили: директор НН ІТОТТ, к.б.н., доцент Віктор Дрель; проректор з науково-педагогічної роботи, д.т.н. професор Олександр Меняйленко та голова екзаменаційної комісії державного іспиту к.т.н., доцент Володимир Дуб.
Після ідентифікації здобувачів освіти, учасників online-сесії, член екзаменаційної комісії та завідувач кафедрою ТВіПО Віктор Бурдун повідомив студентам про формат іспиту та обмеження у часі. Здобувачі освіти перейшли до виконання завдань, що містили екзаменаційні білети.
Після письмового складання комплексного кваліфікаційного екзамену здобувачі освіти приступили до захисту своїх дипломних проєктів. Завдяки платформі «Skype» всі учасники мали змогу бачити графічну частину дипломних проєктів здобувачів освіти, які виходили на захист.
Проєкти та роботи здобувачів освіти знайшли широкий відгук серед присутніх та викликали жваве обговорення під час захисту. Члени комісії особливо відзначили роботи Романа Андрійченка та Іоанна Гриньова. По завершенні докладу здобувачі освіти змістовно відповідали на запитання членів комісії та присутніх.
Випускники виявили високий рівень теоретичних знань та практичної фахової підготовки. Тематика робіт охоплює широкий діапазон виробничих питань сучасних харчових виробництв та закладів ресторанного господарства.
За інформацією НН ІТОТТ