Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Приготування страв під час карантину

У НН ІТОТТ здобувачі освіти освоюють приготування страв різних народів світу.

В умовах дистанційної освіти сьогодні активніше використовуються елементи електронного навчання. Навчальний процес можна організовувати з використанням месенджерів для комунікації.

У рамках дисципліни ,,Виробниче навчанняˮ здобувачі освіти освоюють приготування страв різних народів світу. В умовах карантину здобувачі освіти спеціальності ПОХТ (Професійна освіта ,,Харчові технологіїˮ) виконують лабораторні роботи і практичні завдання, які необхідно здати в домашніх умовах. Харчовики демонструють виготовлені власними руками смачні і корисні страви та продукти. На фото – щоденне і улюблене мексиканське блюдо ,,Пітаˮ. Це прісний круглий коржик, порожній всередині, відмінно підходить для наповнення різними закусками або салатами з овочів. Також студентки приготували національний німецький десерт ,,Яблука в кляріˮ.

За словами доцента кафедри ТВіПО Дмитра Крамаренко, з кожним роком здобувачі освіти стають все більш підготовленими, вводять все більше інновацій в традиційні страви або вигадують нові вироби. Ще одна умова для практичних робіт – функціональність представленого продукту, корисна властивість для здоров’я або для певної категорії споживачів.

За інформацією НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024