Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Лабораторно-практичні заняття

У НН ІТОТТ пройшли лабораторно-практичні заняття для студентів спеціальності «Професійна освіта» за профілем «Харчові технології».

Лабораторно-практичні заняття в такій формі дозволяють учням закріпити знання з технології приготування їжі, освоїти раціональні прийоми приготування різних страв і кулінарних виробів. Учні оперативно освоїли свої позиції в кабінеті-лабораторії і кожен чітко виконував свої обов’язки. Студенти освоїли способи приготування запеченої картоплі, омлету фаршированого, булочок з корицею. Також готували національне блюдо, без якого уявити українську кухню сьогодні неможливо – пампушки з часником.

На лабораторно-практичних заняттях студенти отримують базові знання, які допоможуть їм стати професіоналами своєї справи.

Під час заняття студенти показали достатній рівень знань з приготування різних страв. Поділилися інформацією про поживні властивості продуктів і правилами їх зберігання. Усвідомили, що кухар несе відповідальність за якість приготованих страв, вихід готової продукції, стежить за чистотою робочого місця під час роботи.

Викладачі дисципліни відзначили хорошу підготовку студентів до даного заходу.

За інформацією НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024