Підсумки конкурсу студентських наукових робіт
17.3.2025
10-12 березня на кафедрі професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу відбулись засідання галузевих конкурсних комісій І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2024/2025 н.р.
На розгляд конкурсної комісії з галузі «Технологічна і професійна освіта» було подано 15 робіт. Результати рецензування:
- 1 місце – Матлашов Едуард, здобувач 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Середня освіта (Технології)
- 2 місце – Ігнатенко Роман, здобувач 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Професійна освіта (Транспорт)
- 2 місце – Кравченко Володимир, здобувач 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Середня освіта (Трудове навчання та технології)
- 3 місце – Ір’янова Тетяна, здобувачка 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Середня освіта (Технології)
- 3 місце – Кучерявенко Ганна, здобувач 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Середня освіта (Трудове навчання та технології)
На розгляд конкурсної комісії з галузі «Технічні науки» було подано 16 робіт. Результати рецензування:
- 1 місце – Боркут Антон, здобувач 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- 2 місце – Сидоренко Ростислав, здобувач 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Професійна освіта (Транспорт)
- 3 місце – Ложечка Едуард, здобувач 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Професійна освіта (Транспорт)
- 3 місце – Смілянський Анатолій, здобувач 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Професійна освіта (Транспорт)
На розгляд конкурсної комісії з галузі «Харчові технології» було подано 10 робіт. Результати рецензування:
- 1 місце – Шаманська Полина, здобувачка 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- 2 місце – Єна Анастасія, здобувачка 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- 3 місце – Репінецька Ганна, здобувачка 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
На розгляд конкурсної комісії з галузі «Туризм та готельно-ресторанна справа» було подано 14 робіт. Результати рецензування:
- 1 місце – Вовк Карина, здобувачка 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Туризм і рекреація
- 2 місце – Герасименко Євгенія, здобувачка 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа
- 3 місце – Верещак Ілля, здобувач 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа
- 3 місце – Боднарук Ірина, здобувачка 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Туризм і рекреація
Вітаємо переможців та їхніх наукових керівників! Бажаємо натхнення і подальших успіхів у науковій діяльності!
Інформацію підготовлено кафедрою професійної освіти,
ресторанного і туристичного бізнесу


