Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Кваліфікаційний іспит

23 січня у Рубіжанському фаховому коледжі відбулося складання кваліфікаційного іспиту здобувачами освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» спеціальності 181 Харчові технології.

В ході іспиту здобувачі освіти продемонстрували свої вміння та компетентності відповідно до стандартів фахової передвищої освіти. Їхні теоретичні та практичні навички, а також обсяг засвоєних знань щодо технології виробництва готової продукції, потішили членів кваліфікаційної комісії.

Всім здобувачам присвоєно кваліфікацію “фаховий молодший бакалавр з харчових технологій”.

Вітаємо здобувачів освіти з позитивними результатами!

Нехай допитливість та знання отримані в коледжі допоможуть розкрити нові горизонти у професійній діяльності!

 

ВСП «Рубіжанський фаховий коледж ДЗ
«Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2025