Відкрита лекція від стейкхолдера
13.11.2024
Викладачі та здобувачі кафедри професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу відвідали відкриту лекція від стейкхолдера.
12 листопада 2024 року викладачі кафедри професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу і здобувачі вищої освіти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» відвідали відкриту лекцію від завідувача кафедри готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій ХНЕУ ім. С. Кузнеця, доктора економічних наук, професора Давидової Оксани Юріївни. Тема лекції «Санітарно-гігієнічний вимоги до транспортування, прийому, зберігання харчових продуктів, реалізації кулінарної продукції та організації споживання їжі у закладах ресторанного господарства». Лекція була проведена з нагоди дня якості.
На лекції були розглянуті такі питання:
- Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування харчових продуктів.
- Санітарно-гігієнічні вимоги до прийому і збереження харчових продуктів.
- Санітарно-гігієнічні вимоги до збереження харчових продуктів у складських приміщеннях і виробничих цехах.
- Санітарно-гігієнічні вимоги до реалізації кулінарної продукції та організації споживання у закладах ресторанного господарства.
Лекція була цікавою і надзвичайно корисною як для викладачів, так і для студентів.
Колектив кафедри ПОРТБ вдячний пані Оксані за запрошення на лекцію!
Сподіваємось на подальшу плідну працю між нашими кафедрами.
Інформацію підготовлено кафедрою професійної освіти,
ресторанного і туристичного бізнесу