Обговорення ОПП
21.3.2024
На кафедрі професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу пройшло обговорення ОПП.
20 березня на кафедрі професійної освіти, ресторанного і туристичного бізнесу відбулась нарада гарантів освітньо-професійних програм і проєктних груп.
Гаранти ОПП представили зауваження, які вони отримали від внутрішніх і зовнішніх стейкхолдерів, директорату, академічної спільноти, викладачів кафедри, а також від здобувачів вищої освіти і випускників освітніх програм на проєкти ОПП на 2024 рік.
Було заслухано гарантів ОПП за 9 проєктами:
- ОПП 014.10 Середня освіта (Технологій і інформатика) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
- ОПП 014.10 Середня освіта (Технологій) другого (магістерського) рівня вищої освіти
- ОПП 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
- ОПП 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) другого (магістерського) рівня вищої освіти
- ОПП 015.38 Професійна освіта (Транспорт) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
- ОПП 015.38 Професійна освіта (Транспорт) другого (магістерського) рівня вищої освіти
- ОПП 242 Туризм і рекреація першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
- ОПП 242 Туризм і рекреація другого (магістерського) рівня вищої освіти
- ОПП 241 Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Гаранти освітньо-професійних програм і завідувач кафедри ПОРТБ відмітили активну роботу з аналізу проєктів ОПП всіх викладачів кафедри, директорату і зовнішніх стейкхолдерів – викладачів споріднених кафедр ЗВО і директорів закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої і позашкільної освіти, з якими кафедра активно співпрацює.
Також на засіданні були обговорені зауваження і пропозиції від здобувачів вищої освіти і випускників освітньо-професійних програм.
Захід відбувся в форматі конструктивного обговорення. Проєктними групами були проаналізовані пропозиції і зауваження, а результати обговорення будуть враховані в ході подальшої роботи та внесені відповідні корегування у проєкти ОПП.
Дякуємо усім зацікавленим сторонам, а саме роботодавцям, академічній спільноті, здобувачам вищої освіти та випускникам за участь в обговоренні проєктів освітніх програм та плідну співпрацю.
Сподіваємось що удосконалені ОПП забезпечать більш якісну підготовку здобувачів освіти за цими програмами.
За інформацією кафедри професійної освіти,
ресторанного і туристичного бізнесу