Онлайн-зустріч «Інклюзивність в ресторанно-готельному бізнесі»
26.10.2023
Здобувачі та викладачі кафедри туризму, готельної і ресторанної справи взяли участь в онлайн-зустрічі на тему: «Інклюзивність в ресторанно-готельному бізнесі».
26.10.23 р відбулася онлайн-зустріч на тему: «Інклюзивність В Ресторанно-Готельному Бізнесі», яка об’єднала представників готельно-ресторанної сфери, профільних закладів освіти, громадських організацій та державних органів. Здобувачі спеціальностей «Туризм», «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри туризму, готельної і ресторанної справи брали участь в онлайн-навчанні.
Програма навчання передбачала наступні блоки питань:
- Маломобільні групи населення, їх особливості і потреби.
- Що таке психологічно безпечне середовище на робочому місці. Створення мапи підтримки ментального здоров’я у вашій компанії.
- Інклюзивність у бізнесі – можливість, від якої виграють усі.
- Як зробити простір підприємств HoReCa доступним для всіх, без обмежень.
- Ментальне здоров’я у колективі, у якому є особливі працівники.
- Соціальна та моральна відповідальність інклюзивності
Організовували зустріч і розкривали теми: Ольга Михайлова, керівниця PROFI CLUB; Анна Іскіердо, співзасновниця архітектурно-проєктної компанії АІММ; Валентина Петрова, експерт Центру компетенцій Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини; Олена Булах, засновник Асоціації Рестораторів та готельєрів.
Інформація про безбар’єрність та інклюзивність в системі HoReCa є актуальною та нагальною для власників бізнесу, керівників та працівників сфери HoReCa, підприємців, які бажають розпочати бізнес у сфері HoReCa, працівників місцевих адміністрацій та профільних міністерств, соціальних працівників та громадських організацій, студентів та викладачів профільних навчальних закладів.
За інформацією кафедри туризму, готельної і ресторанної справи