Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Лабораторно-практичні заняття

У ННІТОТТ пройшли лабораторно-практичні заняття студентів спеціальності готельно-ресторанна справа.

Лабораторно-практичні заняття в такому вигляді дозволяють перевірити теоретичні знання та практичні уміння студентів. Студенти оперативно опанували свої позиції в студентській кухні та всі чітко виконували свої обов’язки. Вони вправно чистили картоплю, готували соус зі сметани і при цьому ділилися родинними рецептами.

Група хлопців опанувала способи приготування картоплі запеченої, при яких зовні утворюється ароматна хрустка скоринка, а всередині картопля залишається соковитою. А також те, з чим найкраще її потім подавати − з зеленню або стиглими помідорами, які збуджують апетит і підкреслюють смак запеченої картоплі.

Група дівчат переконалася, що головне у приготуванні страв − витримати температурний режим і дотримуватися всіх тонкощів технології приготування.

Також нікого не залишило байдужим приготування млинців та млинчиків. Кулінарні вироби порадували студентів своїми мереживними краями і рум’яною поверхнею. Не обійшлося і без першого млинця, який традиційно вийшов «комом».

Студенти показали свої знання щодо приготування різних страв з овочів, яєць, а також про способи оформлення готових страв. Довели інформацію про харчові властивості продуктів і правила їх зберігання. Особливо хотілось  відзначити роботу студента групи ГРС-2 Віталія Бережного.

Викладачі дисципліни відзначили гарну підготовку студентів до даного заходу.

За інформацією НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2018